Информации за испорака

После потврда на нарачката на производи од нашиот асортиман, ќе бидете контактирани за потврда на достапноста на истата. Нашиот оператор ќе Ве исконтактира за 1-2 работни дена. Доколку нарачката е направена во петок или во текот на викендот, операторот ќе Ве исконтактира на почетокот на следната работна недела.

Курирската служба врши достава до Вашата адреса од понеделник до петок од 8-17h, а во сабота од 8-15h. За таа цел потребно е лице кое ќе биде присутно на адресата посочена за достава. Вообичаен рок за испорака е од еден до два дена.

За сите нарачки над 2000 денари, испораката е бесплатна за цела Македонија.

За нарачките чија вредност е помала од 2000 денари се плаќа 130 денари по испорака и важи за целата територијата на Република Македонија.

Доколку е потребна замена на големина која била соодветно испорачана од страна на ДЕВО ГРУП ДОО трошокот за враќање и преземање нова големина го превзема самиот купувач.

МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

1) Opposite Macedonia - Партизанска (спроти градежен)
2)Step&Go - Т.Ц. Лептокарија-Скопје
3)Paladium Shoes & Bags - Охрид (чаршија)
4)Lukas Shopping Center -Прилеп (центар)
5)Lukas MM Sport Shop Bitola Битола ( позади стаклена зграда)
6)Darla's shoes - Гостивар ( центар)
7)KANDIS GROUP - Куманово ( центар)

  • 02/306 5129
  • 070 249 405 070 249 410
  • stependgo@gmail.com opposite.skopje@gmail.com

Opposite Macedonia

STEP&GO © 2019. UKION SHOPS