За Нас

Основна дејност на компанијата
"ДЕВО ГРУП" ДОО увоз-изов Скопје, е македонска компанија која се бави со увоз, дистрибуција и продажба на големо и мало.
Во Март, 2017 година, менаџментот на компаниијата носи одлука да го лансира својот прв малопродажен објект за обувки под називот "STEP&GO" (стапни и зачекори) се со цел да го доближиме нашиот продукт поблиску до потрошувачите.
STEP&GO е уникатно дизајнирана продавница специјализирна за продажба на обувки и модни додатоци. Во својата програма нуди повеќе брендови од странско и домашно потекло.
Листа на брендови:
  1. "OPPOSITE" Србија- уникатно дизајнирани обувки со врвен квалитет и одлична цена.
  2. "PAEZ" Аргентина- обувки кои пленат на прв поглед, изработени во Аргентински стил со весели бои и природни материјали.
  3. "KANDIS" Македонија- дизајнирани во Италија, изработени од домашни мајстори. 100% кожна програма со одлични цени.
  4. "VULE SHOES MAN" - Македонија, дизајнирани во Италија, изработени од домашни мајстори. Одличен спој на квалитет и цена.
Цел и Стратегија
Целта на компанијата ДЕВО ГРУП ДОО  е да се развие во една успешна домашна компанија, која на пазарот ќе понуди врвен квалитет и услуга со пристапни цени. Нашата стратегија е да прераснеме во ланец на малопродажни објекти кои ќе ги доближиме до крајниот потрошувач.

МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

1) Opposite Macedonia - Партизанска (спроти градежен)
2) stependgomk - Т.Ц:Лептокарија 
3) stepandgo.biser - Т.Ц.Бисер (прв кат) 
4)Paladium Shoes & Bags - Охрид (чаршија)
5)Lukas Shopping Center -Прилеп (центар)
6)Lukas MM Sport Shop Bitola Битола ( позади стаклена зграда)
7)Darla's shoes - Гостивар ( центар)
8)KANDIS GROUP - Куманово ( центар)
9) Идеал Кочани - Градски трговски центар, Кочани
10) ISA-SHOES- Струга (стара чаршија) 

 

 

  • 02/306 5129
  • 070 249 405 070 249 410
  • stependgo@gmail.com opposite.skopje@gmail.com

Opposite Macedonia

STEP&GO © 2021. UKION SHOPS